2013. szeptember 18., szerda

Termálvíz Teszt

 Amikor láttam ,hogy létezik palackozott termálvíz,egy kicsit elgondolkodtam rajta " Vajon mire jó?" . Azóta lehetőségem volt arra ,hogy két félét is kipróbáljak. Nekem a Vichy termálvize jött be igazán. Nyári este, 40 fok a lakásban, igazán üdítő élmény volt az arcomra fújni. Nem kell félni tőle,nem olyan erővel csapódik a bőrhöz mint egy dezodor :) Bár a két termék szinte ugyan az ,nekem a La Roche-Posay  egy kicsit csípte a bőrömet. Mindkettő használata azonos. Sminktől megtisztított bőrre kell fújni, kb. 15-20 cm-ről. Szinte azonnal felszívódik,de amit már nem tud a bőr befogadni ,azt sajnos le kell törölni.


  1.  Vichy Termálvíz
A természet egyedüli erejével jött létre, a tudomány által nem reprodukálható hatás.Az Auvergne vulkán kristálytiszta mélyéről hosszú és lassú utazás során kialakuló Vichy termálvíz olyan ritka ásványokkal van gazdagítva a felszínre jövetel előtt, amelyek tiszta és természetes értékeket hordoznak magukban.
A természeténél fogva 15 nagyon ritka ásványban gazdag (pl.: vas, potassium, kálcium, mangán és szilikon) Vichy termálvíz köztudottan híres a kivételes nyugtató, erősítő és regeneráló tulajdonságairól, amelyeket bőrgyógyászati felügyelet mellett igazoltak.100%-osan tiszta, természetes aktív hatóanyagok, hipoallergén, illatanyagmentes, tartósítószermentes.Az ásványokban kivételesen gazdag Vichy termálvíz felfrissíti a bőrt, növeli a komfortérzetet, nyugtatja az irritált bőrt, védi az epidermiszt a káros külső elemektől, megerősíti a bőr természetes védőrendszerét és felgyorsítja a bőrsejtek regenerációját.

     2. La Roche-Posay Termálvíz

Az ásványok és nyomelemek, mint például a szelén, különleges kombinációja biztosítja a La Roche-Posay termálvíz tudományosan bizonyított bőrnyugtató, bőrpuhító és anti-oxidáns tulajdonságait. Szigorú formula követelmények a maximális kíméletesség érdekében. Csecsemőknek, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott.Külső tényezőktől sújtott érzékeny vagy irritált bőrre (napsugárzás, bőrgyógyászati kezelések stb.).
A mikro-cseppek azonnal beszívódnak a bőrbe az intenzív és azonnal bőrnyugtatást elősegítve.Permetezze bőrére a készítményt és hagyja felszívódni 2-3 percig. A nem felszívódó termálvizet óvatosan törölje le.


Nyárra mindenképpen szerezzek be egy kis palackozott felüdülést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése