2014. augusztus 29., péntek

Tony Bennett és Lady Gaga a H&M kampányarcai idén télen


A H&M büszkén mutatja be a 2014-es Holiday kampány arcait, Lady Gagát és Tony Bennettet.
Mindkét szupersztár feltűnik majd a reklámban, melyben előadják egyik dalukat a szeptember 23-án megjelenő közös albumukról, a Cheek to Cheek-ről. Ez az album két generációt átívelő művész közreműködése a jazz világában. A kampány televíziós debütálása világszerte november végén lesz, a reklám bővített változata pedig a hm.com weboldalon lesz elérhető. A kampány további reklámjai Tony Bennett-tel és Lady Gagával ezen felül láthatók lesznek nyomtatott sajtóban, illetve online.

Lady Gaga, aki jelenleg artRAVE: ARTPOP turnéjával járja a világot, generációjának egyik legnagyobb sztárja, hidakat épít a zene és a divat világai közt mindenben, amit csinál.
2013 novemberében Lady Gaga nyitotta meg a H&M Times Square-i üzletét New Yorkban, lehetőséget adva a rajongóknak, hogy találkozhassanak és együtt vásárolhassanak példaképükkel. Tony Bennett, világklasszis előadó, 17-szeres Grammy-díjas, a Kennedy Center kitüntetettje, és NEA Jazz Master. Tony Bennett és Lady Gaga új albumát hosszú várakozás előzte meg, az album összehoz egy mai ikont egy zenei legendával.
 
 
Forrás: H&M sajtóinformáció

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése