2015. március 15., vasárnap

3 kiskabát tavaszra

Már gondolom te is unod a téli kabátodat és már alig várod,hogy a tavaszira válthass. Ha még nem szerezted be a legpraktikusabbat vagy nem tudsz dönteni,itt van neked 3 alapdarab:

1.Farmer kabát

 A farmer egy örök klasszikus és az egyik legsokoldalúbb darab. Bárhová és bármilyen alkalomra felveheted!Minden szekrényben kell lennie egynek. Ha mostanában jártál a különböző üzletekben,láthatod ,hogy most már nem csak a hagyományos farmerdzsekiket lehet fellelni ,hanem pl. a gallér nélküliek,amik már egy kicsit modernebbek illetve az oldalt cipzárosak. Bármelyiket is választod abban biztos lehetsz,hogy jól döntöttél :)









2. Bőrkabát

A vagány bőrkabátokat mindenki szereti,én is és nekem is van :) Hihetetlenül feldobja az éppen aznapi szettedet. Szintén sokoldalú,mint a farmerkabát,de talán egy kicsit elegánsabb lesz a megjelenésed,ha ezt viseled.





 
3. Blézer

Legyen bármilyen színű és szabású,hosszú vagy rövid,gombos vagy a nélküli ,a blézert mindenki szereti. Szuper munkába vagy éppen randira. Sportosan egy kicsit nehezebb hordani ,de biztosan megoldható . A mintásakkal egy cseppet vigyázni kell,hogy ne vigyük túlzásba.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése