2015. április 10., péntek

A H&M MEGNYITOTTA MAGYARORSZÁGI ONLINE ÜZLETÉT ÁPRILIS 9-ÉN
A H&M MEGNYITOTTA MAGYARORSZÁGI ONLINE ÜZLETÉT ÁPRILIS 9-ÉN
A NEMZETKÖZI DIVATCÉG BEJELENTETTE  A WEBSHOP ELINDÍTÁSÁT EZÁLTAL TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKÁT HOZVA EL A MAGYAR VÁSÁRLÓKNAK

A H&M, Hennes & Mauritz Kft, a világ egyik legnagyobb divatcége, mely arról ismert, hogy a legújabb divatot, és minőségi darabokat kínál a legjobb áron, büszkén jelenti be a régóta várt online üzlet nyitását. Az április 9-i nyitás mindenki számára tartogat valamit.
A H&M online üzlete ugyanazokat a kollekciókat kínálja online, mint az üzletekben, ezzel lehetőséget adva a széles kínálatból történő vásárlásra mind a női, a férfi, a kamasz, illetve a teljes gyerek részlegen.
Az online üzlet kínálata szintén magában foglalja a H&M Home termékeket, ezzel hozva divatot és stílust szezonális termékek nagy választékával a lakás minden helyiségébe. Törülközők, ágyneműk, függönyök, illetve egyéb lakástextilek és kiegészítők a legtrendibb színekben és mintákkal mind elérhetőek lesznek az online vásárlás során. Az online üzlet megjelenésével a magyar vásárlók azonnal hozzájuthatnak a divatos lakásdekorációkhoz a legjobb áron.
A jelenlegi 35 magyarországi üzlet mellett a vásárlók számára immár a nap 24 órájában elérhetőek lesznek a női, férfi, gyermek, illetve Home részleg darabjai számítógépen, mobilon, vagy tableten keresztül bárhol Magyarországon.
Az online üzletnyitás alkalmából a H&M számos fantasztikus ajánlattal készült a vásárlók számára egész áprilisra: kijelölt termékek 1290 Ft-ért, illetve ingyenes házhoz szállítás 2015. május 3-ig.
Az online üzlettel teljessé válik a H&M élmény. A vásárlók láthatják a legújabb kollekciókat, inspirálódhatnak a H&M Life-ból, feliratkozhatnak a hírlevélre az exkluzív ajánlatokért, illetve kapcsolatba léphetnek a H&M-mel és a többi vásárlóval a közösségi felületeken. Minden, amit a vásárlók szeretnek a H&M-ben, immár elérhető egy kattintással bárhonnan Magyarországról.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése