2013. június 12., szerda

A H&M ősszel francia sikkbe borúl


Isabel Marant tervez a H&M-nek

A H&M büszkén jelenti be idei őszi együttműködését Isabel Marant párizsi divattervezővel. Isabel Marant a párizsi sikk-et hozza el a H&M-hez, és egy,,must-have” darabokat tartalmazó, saját egyéni stílusa által inspirált kollekciót tervez. A 2013. november 14-től a világ kb. 250 üzletében és online kapható majd kollekció női , gyerek, és most az urakat sem hagyja ki a sorból.
"Igazán megtisztelő ez az együttműködés. Mivel a H&M a legjobb tervezőkkel dolgozik, így ez a meghívás izgalmas megtiszteltetés számomra. Valami olyat szeretnék létrehozni, amit a nők a mindennapokban tudnak viselni némi nemtörődömséggel, mivel szerintem ez egy nagyon párizsias jellemvonás: úgy felöltözni, hogy nem túl sok figyelmet szentelünk neki, mégis szexisnek lenni. A kollekcióba ezt a könnyed attitűdöt szőttem bele. Minden darab egyénileg, ösztönösen keverhető, mivel az én felfogásomban a divat a személyiségről szól." - Nyilatkozta a közös eggyüttműködésről Isabel
A párizsi származású Isabel Marant középiskolás évei alatt kezdte saját ruháit átalakítani. A híres Studio Berçot iskola elvégzése után végiglépdelt a divatszakma lépcsőfokain: először ékszer-kollekciót tervezett, majd kötöttárut, végül pedig 1994-ben bemutatta első, névteremtő kollekcióját. Napjainkban egy nemzetközi sikerű divatházat vezet, világszerte jelenlévő üzlethálózattal. Párizsi, sikkes stílusa – a bohémség és a férfias vonalvezetés keveréke – szezonról szezonra egyre népszerűbbé válik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése