2013. október 17., csütörtök

A Micellás tenger


Micellás arctisztítók... Szinte már az összes arcápolási termékeket gyártó cégnek van valamilyen micellás vize. Szerencsére egyre nagyobb körben elterjedtek ezek a termékek.Nekem 3 félét is alkalmam volt kipróbálni.És ,hogy miért szeretem őket? mert szépen leszedi a sminket,nem csípi és nem irritálja a bőrt,hanem tonizálja. Nincs tele felesleges adalékanyagokkal, és mind ez egy termékben, nem kell három félét használnom. 

Mindenki próbálja ki :) érdemes.

1. Bioderma Sensibio H2O

Tisztító hatású arc- és sminklemosó micella oldat, érzékeny bőrre. Alaposan tisztít, nem irritál. Az uborkakivonatnak köszönhetően nyugtatja a bőrt. Alkalmazható a szem környékén is. Mindennapi használatra, hipoallergén. Lemosást nem igényel.

2. LA ROCHE-POSAY Fiziológiás micellás arctisztító
 
 Kíméletes sminklemosó érzékeny bőrre. Bőrtípus / Probléma: Érzékeny bőr. Előnye: Tökéletes sminklemosó érzékeny bőrre (arc, szemkörnyék és ajkak), fenntartva a bőr fiziológiás egyensúlyát. A fiziológiás micellás arctiszító kíméletesen eltávolítja a sminket az érzékeny bőrről. Nem komedogén. A fiziológiás formula összetevői: tisztító hatóanyagok az optimális kíméletesség érdekében, erős smink eltávolító tulajdonság, La Roche-Posay termálvíz, fiziológiás pH, szappanmentes, alkoholmentes, színezékmentes, paraben-mentes.

3. Vichy Purete Thermale 3 in 1 - Micellás szerkezetű bőrnyugtató arclemosó

A micellás technológia mágnesként vonzza magához az érzékeny bőrön található külső tényezőket, így tökéletesen tisztítja az arcot a sminktől radírozás és öblítés nélkül.
Az érzékeny bőr tökéletesen tiszta és friss lesz irritáció nélkül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése