2013. október 2., szerda

Jó ebédhez jár a könyv :)


Jó ebédhez jár a könyv :)

 Férfiak a díványomon ismertető:

Igaz történetek szexről, szerelemről, pszichoterápiáról.Amit a férfi akar, amit a férfi érez, a nőnek tudnia kell.
Amikor dr. Brandy Engler elindította szexuálterápia praxisát Manhattanben, elsősorban nőkre számított. Ám nagy meglepetés érte. A bejelentkező páciensek többsége férfi volt. A nőzésről, a pornófüggőségről, az impotenciáról, a prostituáltakról akartak beszélni - de legfőképpen a szerelemről.
Páciensei teljesen hétköznapi emberek az élet különféle területeiről. Többek között David, a Wall Street-i nagymenő, kényszeres nőcsábász; a befelé forduló Charles, aki igyekezett elüldözni maga mellől menyasszonyát, mert túl szépnek találta magához; a maga erejéből érvényesült Paul, aki masszázsszalonokat látogatott, bár szexi felesége volt; és a csoportterápián részt vevő férfiak, akiknek vallomása a férfidühről és a nagy Nő kereséséről sokaknak reveláció lehet. Dr. Engler bepillantást enged az olvasónak a terápiás beszélgetésekbe, amelyekből megtudhatjuk, hogy mire vágynak, mitől félnek a férfiak.
Ez a könyv nem olyan, amilyet a témában eddig olvashattunk. Nincsenek benne könnyen odavetett közönyös konklúziók, sem pejoratív általánosítások.
Ez a könyv változtat a férfiak és nők szerelemről, szexről, vágyról alkotott elképzelésén.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése