2013. május 15., szerda

Cara...Cara...Caraaa

Mostanában mindenhol ezt a modellt látom és hallom még a csapból is ő folyik...Cara meztelenűl pózol a pólón...Cara Lagerfeld új kis kedvence...Cara baglyokkal pózolt...Cara tetováltatott. Hát eléggé kíváncsi lettem ,h vajon ki is ez a lány.

A Wikipédia szerint:

Sarah Dukas fedezte fel Carat a Storm Model Mangament egyik ügynöke. 2009-ben kezdett el modellkedni, első munkája ASOS katalógus volt. És az első komolyabb divatanyaga a Love Magazin Posh Sansh Dosh névvel.
2010 Carat ekkor kérte fel első munkájára a Burberry az őszi kollekcióra.
2011-ben a Burberry ismét leszerződtette a Tavaszi/Nyári és az Őszi kollekciójához Carat. Majd szerepelt a márciusi, Júliusi, Vogue magazinban is novemberben, decemberben a török illetve a kínai Vogue közölte a fotóit, ráadásul a "Best Dressed" testvérével Poppyval szerepelt. Ő volt a címlapon és a Márciusi Numero magazinban és Szeptemberben a Wonderland-ban is szerepelt. Ráadásul ő népszerűsítette a H&M Authentic, Dominic Jones ékszerkollekcióját népszerűsítette.
2012 januárjában Cara lehetőséget kapott, hogy a Chanel kifutóján felléphetett HC szezonban ez nagyon nagy dolog volt Caranak mivel innen egyenesen ívelt fel a csúcsra a karrierre.Ugyanebben a honapban az S Moda For El Paris Magazin divatanyagában és a címlapon is Ő szerepelt.Az év eleji Őszi/Téli divatheteken összesen 27 show-n vett részt és olyan világhírű márkák kifutoján vonult ki mint a Chanel, Burberry, Nina Ricci, Oscar Da Le Renta, Dolca&Gabbana, Moschino, Thakoon, Les Copains divatházak bemutatoján. New Yorkban Cara zárta Thakoon, Milánóban pedig a Moschino bemutaatóját. Illetve a Les Copains ő nyitott meg ugyanitt. Februárjában Jalouse Márciusban pedig a Vogue közölte a fotoit. Burberry megújitotta Caraval a szerződést így továbbra is modellkedik a világhírű divatháznak. Self Service, Contributing Editor, Ponystep, Harper’s Bazaar, Brit Vogue közölték divatanyagait. A Tush Magazin juniusi számában ő volt a boriton.
A models.com Top 50 Models listáján ő #17-edik helyet foglalja el.

Ahoz képest ,hogy milyen fiatal elég szép pályát futtott és ki tudja mi vár még rá. Ti szeretitek Carát?








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése